Restaurant De Landerij

Tussen de landerijen van het Groene Hart ligt het knusse Restaurant de Landerij met ruim terras aan het water. Het restaurant staat in het teken van proeven, beleven en genieten van gerechten, dranken en de landelijke sfeer. Je kunt bij Restaurant de Landerij terecht voor koffie, lunch, borrel en diner. Daarnaast bieden zij op reservering een uitgebreide high tea aan, met zoete en hartige lekkernijen.

De Landerij verhuurt ook e-choppers. Met de E-Chopper kun je op een ontspannen manier gebieden ontdekken zonder de natuur hierbij te belasten. Op een milieuvriendelijke manier reizen door landelijke gebieden. Toeren in het Groene hart en omstreken met de wind in je rug en de zon op je gezicht. Prachtige natuurgebieden, betoverende vergezichten, een zwerm vogels die oprijst in een glinsterende wolk, cultuur snuiven tijdens een historische route en daarna even op het terras uitrusten, gewoon lekker doen.

 

 

Op de kaart

Contactgegevens

Restaurant De Landerij
  • Zwarteweg 6
  • 2741 LC Waddinxveen
  • 0182 - 39 44 60
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk