Restaurant Happz

HAPPZ is een uniek restaurant in Reeuwijk waar je kunt genieten van verschillende smaken uit de internationale keuken. Hun filosofie: PROEF – DEEL – GENIET. Proef de verschillende smaken met de TASTE gerechtjes of vergroot je horizon samen met je tafelgenoten. Mocht je geen liefhebber zijn van kleine gerechtjes, kies dan voor één van de grillspecialiteiten. Voor de kinderen is er ook een leuk aanbod in de HAPPZ filosofie. Je kunt je maaltijd ook afhalen bij Restaurant Happz.

 

 

Op de kaart

Contactgegevens

Restaurant Happz
  • Dorpsweg 32
  • 2811 KJ Reeuwijk
  • 0182 - 39 43 21
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk