Restaurant (H)eerlijk eten

Restaurant (H)eerlijk eten is opgezet door het echtpaar Mike en Kim dat hun sporen in de horecabranche al ruimschoots heeft verdiend. In 2018 besloot het stel dat het tijd was voor een nieuwe stap. Het resulteerde in het starten van een nieuw restaurant met de naam (H)eerlijk eten (op de locatie van het voormalige restaurant De Florijn). In de keuken zal zoveel mogelijk met streekproducten worden gewerkt om de gerechten uit de Frans/Nederlandse keuken goed bij de seizoenen aan te laten sluiten.

Op de kaart

Contactgegevens

Restaurant (H)eerlijk eten
  • Weijland 82
  • 2415 BD Nieuwerbrug aan den Rijn
  • 0348 - 50 78 83
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk