Restaurant ’t Zwaantje

Met humor en passie voor het vak, gecombineerd met een goede inkoop van verse producten zorgen ze in ’t Zwaantje voor smakelijke gerechten en vrolijke wijnen. Kom genieten van de ambiance en gastvrijheid in het restaurant, op het terras of in het nieuwe buitenverblijf.

Kijk voor meer informatie en de menukaart op de website.

Op de kaart

Contactgegevens

Restaurant ’t Zwaantje
  • Dammekant 48
  • 2411 CE Bodegraven
  • 0172 - 61 28 81 / 06 - 23 20 45 15
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk