Schilderen aan het water

Tijdens dit arrangement ga je varen in een open boot onder leiding van een gids die je meer vertelt over de flora, fauna en cultuurhistorie van de Reeuwijkse Plassen. De weerspiegeling van een Hollandse wolkenlucht op het water en silhouetten van bomen, riet en vogels zijn vervolgens je inspiratiebron als je gaat schilderen op een mooie plek aan de Reeuwijkse Plassen.

 

 

Op de kaart

Contactgegevens

Schilderen aan het water
  • Rietgors 2
  • 2811 AV Reeuwijk
  • 06 - 50 68 75 26
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk