Sloepverhuur De Meerkoet

Jullie een onbezorgde, ontspannen & heerlijke dag bezorgen in een luxe sloep, voor een betaalbare prijs. Dat is onze visie!

Ontdek de prachtige wateren van het Groene Hart in een luxe sloep. Varend over de kronkelende rivier de Oude Rijn komen jullie verschillende landschappen en leuke dorpjes tegen. Vaar door de binnenstad van Woerden, geniet van de rivier de Oude Rijn, ook de Nieuwkoopse plassen en andere wateren zijn bereikbaar vanaf ons!

Onze sloepen zijn allen voorzien van de nieuwste, zuinige en betrouwbare Suzuki motoren. Een sloep huren met luxe en comfortabele zit- en rugkussens? Check! Een sloep huren met schipper? Of genieten van een heerlijke borrelplank of fles champagne? Bekijk onze extra mogelijkheden op onze website.

Reserveer eenvoudig online of via WhatsApp jullie sloep. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website.

 

 

Sloepverhuur De Meerkoet

Contactgegevens

Sloepverhuur De Meerkoet
  • Graaf Albrechtstraat 1-3
  • 2415 AW Nieuwerbrug a/d Rijn
  • +31 6 23973946
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk