Smikkel-Bikkel Fietsroute (26 km)

Laat je op de fiets door het Groene Hart verrassen en geniet van de lekkernijen onderweg: scoor de lekkerste streekproducten, kom langs verrassende boerderij-adresjes of smul van een ijsje dat direct in de ijssalon van melk tot ijs is verwerkt.

  • Startpunt: NS Station Alphen a/d Rijn
  • Lengte: 26 km
  • Duur: 2 uur
  • Route: klik hier

Op de kaart

Contactgegevens

Smikkel-Bikkel Fietsroute (26 km)
  • Startpunt: NS Station Alphen a/d Rijn (Stationsplein 10)
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk