Spetterspatter-pad wandelroute (5,2 km)

Lekker uitwaaien met de kinderen en spetteren en spatteren. Met de voeten of laarzen in het water en aan het einde wat lekkers nuttigen in een restaurantje. Ook leuk om te combineren met vogelspotten of een bezoek aan Streekmuseum Reeuwijk om antwoord te krijgen op de vraag ‘waarom is hier zoveel water?’

  • Startpunt: TOP Reeuwijkse Hout
  • Lengte: 5,2 km
  • Duur: 2 uur
  • Route: klik hier

 

Op de kaart

Contactgegevens

Spetterspatter-pad wandelroute (5,2 km)
  • Startpunt: TOP Reeuwijkse Hout (Reeuwijksehoutwal)
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk