Speurtocht door Reeuwijk-Dorp

Ontdek Reeuwijk-Dorp en de mooie geschiedenis via deze leuke speurtocht. Deze speurtocht is een aanrader voor het hele gezin. De tocht duurt ca. 1.5 uur, dus ook voor de kleintjes prima te doen. Onderweg kom je ook restaurants tegen.

Startpunt is bij het Huis van Alles waar voldoende parkeerplek is.

Hier kun je de route downloaden.

Startpunt Speurtocht

Contactgegevens

Speurtocht door Reeuwijk-Dorp
  • Kaagplein 13
  • 2811 LE, Reeuwijk-Dorp
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk