Steppen en borrelhapjes

Het arrangement start met een mooie route op de step langs de Reeuwijkse Plassen. Halverwege zijn er voldoende mogelijkheden om even uit te rusten en te genieten. Na het steppen heb je vast trek gekregen en ga je zelf aan de slag in de patisserie van Femke en Sander om lekkere amuses en borrelhapjes te maken. Onder andere een boerenkaaskroket, hartige cake en bruschetta’s met geitenkaas. Wanneer alle gerechtjes gereed zijn, ga je aan tafel om deze lekkere hapjes onder het genot van een gezellige borrel te nuttigen.

Op de kaart

Contactgegevens

Steppen en borrelhapjes
  • Jan Tinbergenstraat 27c
  • 2811 DZ Reeuwijk
  • 0182 - 50 37 07
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk