Struinen & Vorsen

Struinen & Vorsen hebben als doel: het op een duurzame manier promoten van het agrarische cultuurlandschap van het Groene Hart door het aanbieden van belevingsactiviteiten met recreatieve, culturele en landschappelijke waarden. Streekproducten en kunst horen hier ook bij. Op de website van Struinen & Vorsen tref je diverse fiets- en wandelroutes aan, maar ook veel handige tips over wat er te doen en te zien is in het Groene Hart van Holland.

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk