Sup Kids en kanovaren

Bij Sup en Watershop is er op de woensdagmiddag t/m eind augustus van 15:00 tot 16:00 uur Sup Kids. Alle kinderen van 9 t/m 14 jaar kunnen dan met een groepje gaan suppen, er is een begeleider mee en er wordt tussendoor ook vaak een spelletje gespeeld op het water.
Op de donderdagmiddag t/m eind augustus kan je van 15:30 tot 16:30 uur kanovaren met begeleiding en ook dan wordt er tussendoor vaak een spelletje gespeeld op het water.

Kijk hier voor meer informatie.

 

Op de kaart

Contactgegevens

Sup Kids en kanovaren
  • Verlengde Breevaart 3
  • 2811 LR Reeuwijk
  • 0182 - 235116
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk