Sup & Watershop

Bij de Sup & Watershop kun je terecht voor het huren van fietsen, boten, kano’s (één-, twee- en driepersoonskano’s) en supboarden. Ook zijn hier vaar- en visvergunningen en vispassen verkrijgbaar. De winkel is gevestigd in de receptie van Landal de Reeuwijkse Plassen en ook voor iedereen buiten Landal toegankelijk. De winkel is 7 dagen per week geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Het huren van een boot is mogelijk van april tot en met oktober.

Mercatu biedt verschillende actieve arrangementen aan om samen met familie en vrienden te genieten van een compleet verzorgde dag.

 

Op de kaart

Contactgegevens

Sup & Watershop
  • Verlengde Breevaart 3
  • 2811 LR Reeuwijk
  • 0182 – 23 51 16
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk