Surya Bodegraven

Houd je van een authentieke Indiase maaltijd die je even in India doet wanen? Ben je op zoek naar een locatie om met je partner, vriend of familie lekker uit eten te gaan? Ga dan van heerlijke Indiase gerechten genieten bij Surya Bodegraven, een Indiaas restaurant in Bodegraven. Ook hebben zij locaties in Hilversum, Amsterdam en Utrecht. Wie benieuwd is naar een Indiase keuken is bij hen aan het juiste adres. Als Indiaas restaurant leveren zij culinair meesterschap en staan zij bekend om hun uitstekende service. Geniet van een overheerlijke curry, van smaakvolle Tandoori of één van de vele andere maaltijden die volledig volgens de Indiase keuken worden bereid. Ook kan je kiezen voor Nepalese en Oriëntaalse gerechten.

Op de kaart

Contactgegevens

Surya Bodegraven
  • Wilhelminastraat 23
  • 2411 CW Bodegraven
  • 0172 - 742991
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk