’t Reeuwijks Wijnhuis

Naast de winkel ’t Reeuwijks Wijnhuis ligt de prachtige Wijnbar. Hier kun je genieten van een goed glas wijn of bier en allerhande delicatessen en tapas. Tijdens de openingstijden van de winkel kun je hier wijnen proeven om een goede keuze te kunnen maken. Op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag is de Wijnbar vanaf 17.00 uur geopend voor een glaasje en tapas. ’t Reeuwijks Wijnhuis organiseert regelmatig (thema) proeverijen, maak kennis met nieuwe wijnen of kom meer te weten over je favoriete wijn. Daarnaast is de Wijnbar ook uitermate geschikt voor het houden van een bijeenkomst, feestje of vergadering, eventueel in combinatie met een proeverij.

Op de kaart

Contactgegevens

’t Reeuwijks Wijnhuis
  • Miereakker 2
  • 2811 BB Reeuwijk
  • 0182 - 30 05 80
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk