’t Reeuwijks Wijnhuis

Naast de winkel ’t Reeuwijks Wijnhuis ligt de prachtige Wijnbar. Hier kun je genieten van een goed glas wijn of bier en allerhande delicatessen van de uitgebreide Tapas kaart. Tijdens de openingstijden van de winkel kun je hier wijnen proeven om een goede keuze te kunnen maken. Op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag is de Wijnbar vanaf 16.00 uur geopend voor een glaasje en tapas. ’t Reeuwijks Wijnhuis organiseert regelmatig (thema) proeverijen, maak kennis met nieuwe wijnen of kom meer te weten over je favoriete wijn. Daarnaast is de Wijnbar ook uitermate geschikt voor het houden van een bijeenkomst, feestje of vergadering, eventueel in combinatie met een proeverij.

Op de kaart

Contactgegevens

’t Reeuwijks Wijnhuis
  • Miereakker 2
  • 2811 BB Reeuwijk
  • 0182 - 30 05 80
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk