Café Bistro ’t Wapen van Reeuwijk

(H)eerlijk en betaalbaar eten in een huiselijke sfeer. Gezellig avondje uit? Geen zin om te koken? Valt er iets te vieren of juist niet… Eigenlijk is er altijd wel een reden te bedenken om uit eten te gaan bij ’t Wapen. Er is een goede keuken waar de meest heerlijke gerechten uit komen, enthousiaste bediening en een gezellige bistro. Verder biedt ’t Wapen de mogelijkheid om het unieke plassengebied per boot te verkennen, want zij verhuren eenvoudig bedienbare, zeer stabiele fluisterboten.

Het huren van een fluisterboot is mogelijk van april tot en met oktober.

 

Op de kaart

Contactgegevens

Café Bistro ’t Wapen van Reeuwijk
  • Notaris d'Aumerielaan 17
  • 2811 HS Reeuwijk
  • 0182 - 39 23 64
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk