Tante Zwaan

Tante Zwaan, het kleinste en gezelligste oudhollandse bruine café in Bodegraven. Hier ga je wat drinken, kletsen, een hapje eten, en waar jong en oud samen komen met tante…. het is alsof je thuiskomt bij tante.

Af en toe besluit tante ook iets te koken. Zelfgemaakte maaltijden voor slechts € 10, -. Check daarvoor de evenementen op hun facebookpagina of het bord op de stoep.

Op de kaart

Contactgegevens

Tante Zwaan
  • Wilhelminastraat 29
  • 2411 CW Bodegraven
  • 06 - 37 39 43 16
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk