Toeren met brede banden en een stille ‘groene’ elektromotor

Deze ‘bike’, met hoog stuur en comfortabele ‘zit’ heeft een modern, duurzaam en stoer karakter. Met een maximale snelheid van +/- 25 km per uur kan je ’toeren’ rond de Reeuwijkse plassen, Bodegraven, de Meije, Waddinxveen, Boskoop zonder moe te worden!
Deze milieuvriendelijke scooters maken geen lawaai en stoten geen schadelijke uitlaatgassen uit! Maar, dat betekent niet dat een het een passieve dag(deel) wordt! Onderweg, in combinatie met een horeca locatie onderbreking, staan ‘creatieve, vernuftige en bij vlagen hilarische teamuitdagingen klaar’ die met je team uitgevoerd moeten worden! Onderweg is er tijd voor koffie en thee of een gezellige picknick.

Kijk voor meer informatie op de website.

Toeren met brede banden en een stille 'groene' elektromotor

Contactgegevens

Toeren met brede banden en een stille ‘groene’ elektromotor
  • Rietgors 2
  • 2811 AV Reeuwijk
  • 06 - 50687526
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk