Tok of the Town

Een heerlijk gegrilde kip dat is waar team TOK of the town voor staat! Maar de menukaart bestaat niet alleen uit kipproducten, ook voor een heerlijke malse biefstuk of een varkenshaassaté bent u hier op het juiste adres. Een gezellig restaurant voor een lekkere lunch of diner. Ook voor afhaalgerechten kun je hier terecht.

 

Op de kaart

Contactgegevens

Tok of the Town
  • Vrije Nesse 106
  • 2411 GS Bodegraven
  • 0172 - 601539
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk