Van Kaasboer tot Artiest Wandelroute (4,57 km)

Bodegraven is groot geworden door de opslag van kaas. Met deze wandelroute ontdek je de Bodegraafse kaasgeschiedenis. Deze geschiedenis is nog volop zichtbaar en beleefbaar. Zo wordt er ieder jaar een Kaaskoningin uitgeroepen in het dorp tijdens de Najaarsmarkt. En er is een heus Kaas Museum Bodegraven, gevestigd in het centrum van Bodegraven.

 

  • Startpunt: NS Station Bodegraven
  • Lengte: 4,57 km
  • Duur: 1,5 uur
  • Route: klik hier

 

Op de kaart

Contactgegevens

Van Kaasboer tot Artiest Wandelroute (4,57 km)
  • Startpunt: NS Station Bodegraven (Stationsplein 1)
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk