Van Visser tot Graffiti Artist Fietsroute (32 km)

De Reeuwijkse Plassen kent een aantal hoeders van het Waterlandschap. Zij willen het landschap zo houden en de pracht van de Reeuwijkse Plassen met haar rijke cultuur laten zien in allerlei kunst en cultuurvormen. Beroepsvisser Wijnand Kruijt is nog dagelijks op de plassen te vinden om zijn netten na te lopen. De structuur van de netten vormt weer een inspiratiebron voor Renkse Koster. Renske is een bevlogen Grafitti Art Kunstenaar gespecialiseerd in stencilart & urbanart en volop bezig hier meer bewoners bij te betrekken. Zo is Renske actief betrokken bij het Streetart festival in Bodegraven.

  • Startpunt: TOP Reeuwijkse Hout
  • Lengte: 31,50 km
  • Duur: 2 uur
  • Route: klik hier
  • Boekje met alle informatie: klik hier

 

 

Op de kaart

Contactgegevens

Van Visser tot Graffiti Artist Fietsroute (32 km)
  • Startpunt: TOP Reeuwijkse Hout (Reeuwijksehoutwal)
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk