Veldzichtpad Wandelroute (8 km)

Het Veldzichtpad is een heerlijk lange rondwandeling door het grootste open poldergebied van het Groene Hart. Meer dan de helft van de route gaat door het boerenland. Een paar stevige waterdichte stappers is daarom raadzaam. De rust, ruimte en het prachtige veenweidelandschap zijn een aanrader. Je kunt de route in beide richtingen lopen door het volgen van de bordjes. Lees voor je de wandeling start de aanwijzingen op het bord aan het begin van de route. Blijf op gepaste afstand van dieren en respecteer het werk van de boer.

Honden zijn niet toegestaan en in het broedseizoen van 15 maart tot 15 juni is het pad gesloten.

  • Startpunt: Burgemeester Kremerweg, Bodegraven
  • Lengte: 8 km
  • Duur: ca. 2 uur – 2,5 uur
  • Route: volg de borden Veldzichtpad en gele pijlen

 

 

Startpunt: Burgemeester Kremerweg, Bodegraven (naast de volkstuinen)

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk