Steppen en een (bruid)staart maken

De workshop (bruids)taart maken start bij Patisserie Femke en Sander in Reeuwijk. Je wordt ontvangen met een kopje koffie, thee en wat lekkers. Na een uitleg over de mogelijkheden ga je zelf aan de slag met je (bruids)taart. Je leert op diverse manieren een twee lagen (bruids)taart af te maken en te decoreren. Uiteraard wordt je geholpen met het vullen, maskeren en bekleden van de taart. Femke en Sander laten zien hoe je marsepein rozen, hang lijntjes etc. maakt. En zij helpen je om je ontwerp te realiseren.
Na de workshop vertrek je op de step voor een tocht door het prachtige plassendorp Reeuwijk. Je krijgt voor onderweg een flesje water mee.
Ga je liever met je groep vóór de workshop steppen, dan is dat ook mogelijk. Aan het eind lever je de step weer in ga je naar huis met je eigen gemaakte taart!

Tijdsduur: ongeveer 4,5 uur
Groepen vanaf min 8 personen

Kijk hier voor meer informatie.

Op de kaart

Contactgegevens

Steppen en een (bruid)staart maken
  • Jan Tinbergenstraat 27c
  • 2811 DZ Reeuwijk
  • 0182 - 503707
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk