Waarder

Bestaat zo’n 911 jaar. Het (boeren)dorp is klein en hecht. In Waarder vind je overal gezelligheid. Het hele jaar door worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zo is de jaarlijkse Boerenland Fair een leuk festijn waar je ontdekt hoe blij de koeien zijn wanneer ze voor het eerst weer naar buiten mogen. Ook heeft Waarder een jaarlijks dorpsfeest. In Waarder vind je het echte boeren landleven en veel streekproducten. Deze producten kun je op verschillende plekken kopen en tijdens de Boerenland Fair vind je ze allemaal bij elkaar. In de omgeving van Waarder kun je verder prachtig wandelen en helemaal tot rust komen.

Waarder in beeld

logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk