Waarder

Bestaat zo’n 911 jaar. Het (boeren)dorp is klein en hecht. In Waarder vind je overal gezelligheid. Het hele jaar door worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zo is de jaarlijkse Boerenland Fair een leuk festijn waar je ontdekt hoe blij de koeien zijn wanneer ze voor het eerst weer naar buiten mogen. Ook heeft Waarder een jaarlijks dorpsfeest. In Waarder vind je het echte boeren landleven en veel streekproducten. Deze producten kun je op verschillende plekken kopen en tijdens de Boerenland Fair vind je ze allemaal bij elkaar. In de omgeving van Waarder kun je verder prachtig wandelen en helemaal tot rust komen.

Waarder in beeld

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk