Wandelen in de regio: Hollandse IJssel, altijd anders

100 kilometer wandelplezier

De wandelkaart biedt voldoende afwisseling voor meerdere dagen wandelvertier. Wandelaars kunnen heerlijk de benen strekken op het Hollandsche IJsselpad. Langeafstandslopers kunnen, als zij dat willen, het pad in twee trajecten afleggen (37 en 25 km). Het pad voert je van de oorsprong van de rivier bij Het Klaphek in IJsselstein tot bij de halte van de waterbus in het Stormpolder Vloedbos in Krimpen aan den IJssel. Natuurlijk kun je ook kortere stukken van het pad wandelen. Voor wandelliefhebbers die liever een kleiner rondje lopen, staan er 11 kortere wandelommetjes op de kaart. De routes worden aangeduid met behulp van wandelroutenetwerk-knooppunten, waardoor het eenvoudig is op het juiste pad te blijven.

Zie voor meer informatie: Hollandsche IJssel Altijd Anders | Wandelen / Recreatie | Hollandsche IJssel Altijd Anders

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk