Waterlinie Luister Henrick Fietsroute (55 km)

Treed in de voetsporen van Henrick van Wegen en doorkruis het Oude Hollandse Waterliniegebied in het Rampjaar 1672. Henrick krijgt een gevaarlijke opdracht van prins Willem III: een laatste inspectieronde langs de volstromende polders en de cruciale legerpost bij Woerdense Verlaat. Terwijl de Fransen elk moment dichterbij komen. Kan Henrick zijn opdracht nog volbrengen?

  • Startpunt: Proeverij De Koffietuin, Nieuwerbrug aan den Rijn
  • Lengte: 55 km
  • Duur: 4 uur
  • Route: klik hier

 

Op de kaart

Contactgegevens

Waterlinie Luister Henrick Fietsroute (55 km)
  • Startpunt: Proeverij De Koffietuin, Nieuwerbrug aan den Rijn (Weijpoort 12)
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk