What the Falafel!

Wil je Syrisch eten proberen in een leuke familiare sfeer? Dit kan allemaal in restaurant What the Falafel! Met een smaaksensatie uit de Syrische keuken of met vegetarische gerechten waar je meteen verliefd op wordt. Proef de authentieke smaak van spannende Syrische gerechten, huisgemaakt en bereid volgens origineel familierecept.

Iets te vieren? Ook dat kan bij Restaurant What the Falafel. Er wordt graag plaats gemaakt voor groepen collega’s, (sport)verenigingen of als je iets met familie of vrienden te vieren hebt en stel zelf een heerlijk  menu samen. Midden in het Groene Hart, in het centrum van Bodegraven. Op 2 minuten van de afrit, waar de A12 en de N11 elkaar kruisen.

Kijk voor meer informatie op What the Falafel.

Op de kaart

Contactgegevens

What the Falafel!
  • Spoorstraat 4
  • 2411 EE Bodegraven
  • 06-86291406
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk