Winkels in Bodegraven

Het winkelaanbod in Bodegraven is groot en zeer divers.

Centrum

In het centrum kun je heerlijk struinen langs de gezellige winkels en je dagelijkse boodschappen doen bij een van de supermarkten. Tijd voor een bakje koffie? De vele horecagelegenheden nodigen je van harte uit. Op dinsdag, vrijdag en zaterdag is er ook markt op het Raadhuisplein.

Broekvelden

In winkelcentrum Broekvelden (Vromade) vind je alles voor de verse dagelijkse boodschappen, zoals een bakker, slager en groentewinkel. Verder is er een supermarkt, een snackbar, een kapper en een gemakswinkel met boeken en tijdschriften.

Vrije Nesse

Op de Vrije Nesse vind je diverse horeca, een stomerij, verloskundige praktijk, een huisarts, kappers en een schoonheidsspecialiste. Op vrijdag en zaterdag staat er ambulante handel op het pleintje naast de kerk.

 

 

 

 

 

 

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk