Zeilen en boogschieten in de wetlands

Dit sportieve en actieve programma start met een zeiltocht over de Reeuwijkse Plassen met eiken platbodems. Deze grundels zijn geschikt voor beginners en boeiend voor ervaren zeilers. Tijdens het zeilen ontdek je al snel dat het belangrijk is om actief samen te werken, goed voor teambuilding dus. Een schot in de roos is de volgende uitdaging tijdens het boogschieten! Klik hier voor meer informatie.

Op de kaart

Contactgegevens

Zeilen en boogschieten in de wetlands
  • Rietgors 2
  • 2811 AV Reeuwijk
  • 06 - 50 68 75 26
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk