Zwembad De Kuil

De Kuil is een modern, gemoedelijk sportcentrum voor jong en oud. Het binnenzwembad en de horeca zijn compleet vernieuwd, uiterst modern en van alle gemakken voorzien. De familieglijbaan biedt plezier en ontspanning voor het hele gezin. Daarnaast maken o.a. sportverenigingen en scholen wekelijks gebruik van de aanwezige sporthal. Kortom: Sportcentrum De Kuil is een veelzijdige accommodatie die je graag ondersteunt bij diverse sport- en ontspanningsdoeleinden.

Binnenzwembad
Het binnenzwembad is onlangs compleet vernieuwd en heeft een moderne, lichte uitstraling. Het nieuwe wedstrijdbad heeft een afmeting van 25×15,4 meter en telt daarmee zes banen. Het bad is voorzien van een beweegbare bodem over 1/3 deel van het bassin. Het nieuwe doelgroepenbad heeft een afmeting van 25×12,5 meter en beschikt over een volledig beweegbare bodem. De diepte kan hiermee worden versteld tot twee meter. Voor de allerkleinsten is er een vernieuwd peuterbad aanwezig met een diepte van ongeveer 0,2 meter.

Buitenzwembad
Het buitenzwembad biedt ontspanning en recreatie voor het hele gezin in de zomerperiode. Met een afmeting van 20×20,5 meter biedt het buitenzwembad genoeg ruimte voor alle bezoekers om af te koelen, te spelen en te relaxen. Er is daarnaast een familieglijbaan aanwezig welke zowel van binnenuit als voor bezoekers van het buitenzwembad toegankelijk is. Onlangs is het peuterbad volledig vernieuwd; een heerlijke plek voor de kleintjes om lekker te spetteren.

Sporthal
De sporthal heeft een afmeting van 28×22 meter en kan worden opgedeeld in één basketbalveld, twee volleybalvelden, drie badmintonvelden en twaalf tennistafelvelden. Daarnaast biedt de sporthal trainingsmogelijkheden voor verschillende (zaal)sporten, denk hierbij aan hockey, voetbal en handbal. De hal leent zich perfect voor gymnastiek en recreatieve sportbeoefening. De aanwezige tribune biedt plek aan ongeveer 100 personen. Middels een scheidingswand kan de hal in twee gelijke zaaldelen worden gesplitst.

Verenigingsruimte
Sportcentrum De Kuil beschikt over een vernieuwde verenigingsruimte van ongeveer 180m² van waaruit je zicht hebt op het wedstrijdbad.

Zwembad De Kuil

Contactgegevens

Zwembad De Kuil
  • Sportlaan 1
  • 2411 XC Bodegraven
  • 0172 - 612818
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk