Bodegraafse balie Met Anne ter Steege

Elke 2e dinsdag van de maand organiseren we een debatavond in het Grand Café. Thema van vanavond is: De nieuwe woningnood. Wat is er aan de hand op de woningmarkt? Als je ‘vroeger’ écht een woning nodig had, dan zorgde de wooncorporatie daarvoor. Tegenwoordig zijn er eindeloze wachtlijsten. Anne ter Steege (directeur Mozaïek Wonen) is te gast en ze vertelt over de nieuwe woningnood. Hoe kan het dat vroeger iedereen wel een woning kreeg en wat zijn mogelijke oplossingen?

Di 10 sep 2024 | 20.00 – 21.00 uur

Gratis toegang

 

 

Informatie

Datum10 september 2024

Locatie:

Impressie

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk