Film “Hotel Transylvania 3” in De Fuut

Op vrijdag 30 augustus speelt de film “Hotel Transylvania 3” in zwembad De Fuut in Reeuwijk. De hoofdrolspelers gaan op cruise in hotel Transylvania 3. Deze leuke familie-/animatiefilm is te zien in de openlucht op een groot ledscherm bij zwembad De Fuut.Er worden stoelen neergezet, maar heb jij een fijnere stoel, dan mag je die uiteraard meenemen. Tip: denk aan een warme deken!
Entree is € 5,00 p.p. en is bij de kassa te voldoen. Dit bedrag is inclusief een beker limonade voor de kinderen en een kopje koffie/thee voor de ouderen.

Locatie: Zwembad De Fuut, Treebord 144, 2811 EK Reeuwijk
Meer informatie klik hier of  tel.: 0182 – 393 144.

Informatie

Datum

Locatie: Reeuwijk-Brug

Programma

20:15 uur

Film "Hotel Transylvania 3" in De Fuut

Contactgegevens

  • Treebord 144
  • 2811 EK Reeuwijk
  • 0182 - 393 144
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk