Halloween spooktocht

Op zaterdag 29 oktober vindt de derde editie plaats van de Halloween spooktocht in Bodegraven. Na het succes van vorig jaar met bijna 300 kinderen hoopt de organisatie dit jaar het te overtreffen. Het evenement begint om 19.30 uur op het Raadhuisplein in Bodegraven. Kom vooral verkleed en vier het feestje mee! De samenwerking is dit jaar met de BOV, I’M In Motion, PUHA De zon en scouting Bolaro. Iedereen is welkom!

De organisatie laat weten alweer druk bezig te zijn met de voorbereidingen voor het feest van jong en oud. Wil je als kind snoep en iets anders lekker ontvangen?

Geef je via de mail op voor 21 oktober. De kosten zijn twee euro per kind.

Wil je helpen om de Spooktocht een succes te maken? Meld je aan als vrijwilliger via hetzelfde e-mailadres. Je bepaalt zelf je outfit en of je alleen of met een groep wilt helpen.

Bekijk hier de flyer.

Informatie

Datum

Locatie: Bodegraven

Contactgegevens

  • Raadhuisplein
  • Bodegraven
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk