Kindcentrum Wereldweijde Uit de school geklapt! (3e editie)

Kindcentrum Wereldweijde, voorheen de Goedeherderschool viert dit jaar haar 50-jarig jubileum. Naast allerlei feestelijke activiteiten en een heuse reünie is er ook een spetterend cabaret.

In deze voorstelling wordt u, door het team, op humoristische wijze meegenomen in een dagje basisschool. Zo’n dag begint al met ziekmeldingen voor half negen. Dan start de schooldag en krijgt u van alles mee wat ouders bespreken in de klas en hoe ze afscheid nemen van hun kroost. Ook maakt u mee hoe dat nu eigenlijk echt gaat als er iemand trakteert. En zo zult u nog heel wat herkenbare situaties gaan ervaren die op hilarische wijze uitgespeeld worden. Dus komt dat allen zien!

Geniet van het team van Kindcentrum Wereldweijde. Zij schitteren en schutteren in de jubileumeditie van het cabaret: Uit de school geklapt! U wordt op humoristische wijze meegenomen in een dag uit het leven van een leerkracht. Mis dit spektakel niet!

Om iedereen een plekje te geven zijn er 2 voorstellingen. Bij beide voorstellingen krijgt u na afloop een drankje aangeboden. Deze voorstelling is niet geschikt voor kinderen van de basisschool.

Woensdag 22 mei 2024 | € 7,50 incl. drankje

SHOW 1 19:00 uur | TICKETS SHOW 1

SHOW 2 20:30 uur | TICKETS SHOW 2

Informatie

Datum24 mei 2024

Locatie:

Impressie

eVERTSHUIS

Contactgegevens

  • JULIANASTRAAT 4
  • 2411CV, BODEGRAVEN
  • 0172-618484
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk