Laatste editie van Bruisend Reeuwijk!!

Datum:  30 en 31 augustus 2024 | Locatie: Dunantlaan 1, Reeuwijk

De allerlaatste editie van Bruisend Reeuwijk belooft een spectaculair feest te worden! Op vrijdag 30 augustus staan Wesly Bronkhorst, Mooi Wark, Alpenzusjes en Barry Fest op het podium. Zaterdag 31 augustus wordt het plein gevuld met de klanken van Tino Martin, Robert van Hemert, Helemaal Top en de band Boomerang. Beide dagen zal DJ Jor-D zorgen voor de muzikale omlijsting en de sfeer.

Overdag zijn er diverse activiteiten voor de kinderen, zodat ook de jongste bezoekers zich kunnen vermaken. Bruisend Reeuwijk wordt op zaterdagavond afgesloten met een spectaculaire eindshow die je niet wilt missen.

Kom naar Bruisend Reeuwijk en beleef samen met ons een onvergetelijk einde van een tijdperk!

Informatie

Datum 31/08/2024

Locatie: Reeuwijk-Brug

Impressie

Contactgegevens

  • Dunantlaan 1
  • Reeuwijk
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk