Meidenwerk

Speciaal voor meisjes tussen de 10 en 15 jaar. Gezellig met elkaar leuke activiteiten doen zoals: bakken, creatief zijn, nagels lakken, dansen of lekker chill een filmpje kijken. Ook is er veel ruimte om ondertussen met elkaar te kletsen over onderwerpen die jou/ jullie bezig houden en worden er samen met jou/jullie leuke leerzame uitjes en workshops georganiseerd.

Praktische informatie:
Kosten:        Gratis
Locatie:        Huis van Alles, Bodegraven

Kijk voor meer informatie op de website.

Informatie

Datum

Locatie: Bodegraven

Programma

19:00 - 21:00 uur

Meidenwerk

Contactgegevens

  • Vromade 1b
  • 2411 LG Bodegraven
  • 0172 - 615233
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk