Omloop van het Groene Hart op 2e Pinksterdag

Op 2e Pinksterdag wordt traditioneel de fietstocht ‘Omloop van het Groene Hart’ georganiseerd door Lions Club Bodegraven. Met prachtige routes van 25 (deze route is met puzzeltocht), 40 en 60 km. Langs bekende en onbekende, maar vooral mooie plekjes in het Groene Hart. Kijk voor meer info op Omloop van het Groene Hart Bodegraven – Lions Club Bodegraven (lionsbodegraven.nl).

Informatie

Datum20 mei 2024

Locatie:

Impressie

Contactgegevens

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk