Op Pad in het Groene Hart langs de mooiste routes

De mooiste fiets- en wandelroutes in het Groene Hart zijn nu verzameld op handzame Z-cards. In totaal zijn er maar liefst 23 routes in kaart gebracht: 10 fietsroutes, 7 wandelroutes en 5 vaarroutes. De vaarroutes verschijnen binnenkort ook op een dergelijk routekaartje. Zo kunnen fiets-, wandel- én vaarliefhebbers deze zomer heerlijk op pad in het Groene Hart.

Langs de routes is er ontzettend veel te zien en te beleven in deze oer-Hollandse streek. Laat je verrassen door de schoonheid van het landelijk gebied, de fraaie vestingsteden, water, cultuur en historie. De terrassen zijn open voor een heerlijke pauzestop. We hopen natuurlijk dat deze zomer ook de attracties en musea hun deuren weer kunnen openen en je volop van het Groene Hart kunt genieten.

De nieuwe routekaartjes verwijzen voor meer informatie over deze en andere routes naar de website, waar meer dan 200 routes te vinden zijn. De Z-cards zijn gratis op te halen bij het VVV. Daar ligt overigens ook het allereerste Groene Hart magazine, boordevol inspiratie én een flyer met aantrekkelijke kortingen voor de leukste attracties voor je klaar. Voor als het straks weer kan. Het magazine liever online lezen? Dat kan hier ook.

Informatie

Datum

Locatie: Bodegraven

Impressie

Stichting Groene Hart Verbinders - Het Groene Hart van Holland

Op Pad in het Groene Hart langs de mooiste routes

Contactgegevens

  • Emmakade 6a
  • 3441 AJ Woerden
  • 0348 – 745492
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk