Winterse vertellingen bij de toverlantaarn in de Nova bioscoop!

Tijdens de streekmarkt zit ​​​​​​​Anky Jansz op zaterdagmiddag 14 december in de Nova bioscoop, Prins Hendrikstraat 31. Haar man Peter, die een echte ouderwetse toverlantaarn heeft, vertoont hier lichtbeelden met originele glasplaatjes terwijl Anky koude, warme, spannende, romantische, vooral winterse verhalen vertelt. Er zijn 30 zitplaatsen, maar geen zorg, als de zaal vol zit, is er na een uur nog een voorstelling.

Voor meer informatie kan je bellen met Henriëtte en Jan Stolwijk of kijk op de website.

Informatie

Datum

Locatie: Bodegraven

Programma

14:00 uur

Winterse vertellingen bij de toverlantaarn in de Nova bioscoop!

Contactgegevens

  • Prins Hendrikstraat 31
  • 2411 CS Bodegraven
  • 0172 - 650010
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk