Zaterdag 12 oktober Pubquiz!

Na het grote succes van vorig jaar doen we het dit jaar nog eens dunnetjes over. De Pubquiz begint om 20:30 uur en is om ongeveer 23:30 afgelopen. Je kunt meedoen met de quiz met een team van 5 tot 8 personen. Aanmelden kan tot uiterlijk 20:15 op de avond zelf dus kom op tijd om een mooi plekje te bemachtigen want vol is vol. De quiz zelf is totaal anders dan vorig jaar dus het kan zomaar zijn dat de verliezer van vorig jaar dit jaar gaat winnen! Er komt weer van alles aan bod. Sport, muziek, tv, wetenschap en onzinnige weetjes. Kortom het word weer een gezellige en verrassende avond met een beetje competitie.

Locatie: Eetcafé De Spijker, De Bree 38, 2415 BG  Nieuwerbrug aan den Rijn

Kijk voor meer informatie op de website of bel telefoonnummer: 0348 – 506398.

Informatie

Datum

Locatie: Nieuwerbrug

Impressie

Programma

20:30 - 23:30 uur

Zaterdag 12 oktober Pubquiz!

Contactgegevens

  • De Bree 38
  • 2415 BG Nieuwerbrug aan den Rijn
  • 0348 - 506398
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk