Boerenkaas, Culinair Circus

De kaas- en bloemen show staat in teken van een Culinair Circus

Net als voorgaande jaren, is er in de trouwzaal in het gemeentehuis weer een sfeervolle kaas- en bloemenshow te vinden. De wanden worden dit keer versierd met schilderijen in het thema en natuurlijk wordt alles mooi aangekleed met mooie bloemwerken. De show is vrij toegankelijk op vrijdag 14 september van 11.00uur tot 22.00uur en op zaterdag van 10.00uur tot 13.00uur

Wat is er te doen?

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk