B&B De Klaashoeve

Bed & Breakfast De Klaas Hoeve is gevestigd in de oude deel van de boerderij, gelegen in het groene hart, vlakbij de stad Gouda.

De weilanden rondom de boerderij zijn van Staatsbosbeheer en hebben de status vogeltjesland. Dit houdt in dat er tot eind Mei niet gemaaid mag worden. Hierdoor is er een grote diversiteit aan weidevogels. Na Mei wordt er gemaaid en mogen de koeien er in.

Er is rondom de boerderij ruime mogelijkheid tot wandelen, fietsen, zwemmen in open water en op 150 m. is er een recreatie gebied. Hier is ook een gedeelte gereserveerd voor naturisme. B&B de Klaas Hoeve biedt fietsen te huur aan.

In gemeente Bodegraven-Reeuwijk bevinden zich diverse gezellige restaurantjes, waarvan de dichtstbijzijnde op ca 2 km. In het centrum van Bodegraven en Reeuwijk-Brug zijn diverse speciaalzaken. Parkeren is overal gratis.
Ontdek onze gemeente en het Groene Hart op de fiets, wandelend of vanaf het water. In Bodegraven kun je op de trein stappen richting Leiden en Utrecht. Het treinstation ligt op 3 km.

Mogelijkheid tot gebruik van de barbecue is er ook.

Bezoek op hun website voor meer informatie.

 

Find your location

Contactgegevens

B&B De Klaashoeve
  • Twaalfmorgen 39
  • 2811 ND Reeuwijk
  • 06 - 53914771
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk