B&B Hartenlust

Wees welkom in Bed & Breakfast Hartenlust in Bodegraven.

Aan de idyllische Oud-Bodegraafseweg in Bodegraven ligt het erf van B&B Hartenlust, met hobbydieren en een fantastisch uitzicht, vanuit elk van de 3 kamers, over de polder. Elke luxe kamer beschikt over een eigen badkamer, zithoek, eigen koffie/thee voorzieningen en een privé (dak)terras.

Vanuit Bodegraven ben je binnen 30 minuten in elke grote stad in de Randstad. Ook in het centrum van Bodegraven bevinden zich diverse gezellige restaurantjes. Het station/centrum ligt op ongeveer 15 minuten lopen. Je kunt hier in de omgeving heerlijk fietsen of wandelen. Aanraders zijn de Reeuwijkse Plassen en Gouda mag je ook niet overslaan.

Je kunt bij B&B Hartenlust ook de omgeving verkennen per E-Chopper. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Bekijk ook de impressie video op YouTube.

Tips om eropuit te gaan in Bodegraven-Reeuwijk vind je hier!

Op de kaart

Contactgegevens

B&B Hartenlust
  • Oud-Bodegraafseweg 101
  • 2411 HZ Bodegraven
  • 06 - 23544764
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk