B&B Het Stalhuys

Middenin de Reeuwijkse polder ligt Bed & Breakfast Het Stalhuys, gevestigd in een boerderij van 200 jaar oud. Door de authentieke bouwelementen en de inrichting met unieke meubelstukken en accessoires heeft deze B&B haar eigen sfeer en karakter. Een bijzondere en sfeervolle plek om te logeren. Een plek van toen met het comfort van nu.

 

 

Op de kaart

Contactgegevens

B&B Het Stalhuys
  • Kerkweg 17
  • 2811 KD Reeuwijk
  • 06 - 50 22 83 35
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk