B&B Hofstede Klein Kruidenburg

Op loopafstand van Bodegraven-centrum ligt Bed & Breakfast Hofstede Klein Kruidenburg. De Hofstede was een boerderij, waar de kamers van de B&B nu zijn, werden vroeger de dieren gehouden. De vier tweepersoonskamers beschikken over eigen voorzieningen. Daarnaast is er een gezamenlijke ruimte om ontspannen te genieten van de prachtige omgeving. De B&B ligt middenin het polderlandschap vol rust en ruimte.

In gemeente Bodegraven-Reeuwijk bevinden zich diverse gezellige restaurantjes.  In het centrum van Bodegraven en Reeuwijk-Brug zijn diverse speciaalzaken. Parkeren is overal gratis.
Ontdek onze gemeente en het Groene Hart op de fiets, wandelend of vanaf het water. In Bodegraven kun je op de trein stappen richting Leiden en Utrecht.

 

 

Op de kaart

Contactgegevens

B&B Hofstede Klein Kruidenburg
  • Dammekant 22
  • 2411 CE Bodegraven
  • 0172 - 61 50 11 / 06 - 27 38 54 61
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk