B&B Pax Tibi

Bed & Breakfast Pax Tibi is gevestigd in een monumentale boerderij uit 1872. De B&B dankt haar naam aan de oorspronkelijke boerderij en betekent ‘Vrede zij met u’. De sfeervolle kamers zijn gesitueerd in de gerenoveerde varkensstal en hebben allen een eigen badkamer met uitzicht op de landelijke omgeving. Het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd in de voormalige deel van de boerderij. Een plek vol historie, sfeer en huiselijke gezelligheid. Hier kun je genieten van de rust en de ruimte midden in het hart van De Randstad.

In gemeente Bodegraven-Reeuwijk bevinden zich diverse gezellige restaurantjes.  In het centrum van Bodegraven en Reeuwijk-Brug zijn diverse speciaalzaken. Parkeren is overal gratis.
Ontdek onze gemeente en het Groene Hart op de fiets, wandelend of vanaf het water. In Bodegraven kun je op de trein stappen richting Leiden en Utrecht.

Op de kaart

Contactgegevens

B&B Pax Tibi
  • Middelburgseweg 11
  • 2811 PM Reeuwijk
  • 0182 - 30 12 60 / 06 - 41 60 51 27
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk