B&B Slapen op het Platteland

Welkom in De Meije, één van de mooiste plekken van NL, in het Groene Hart.

Gastensuite
De gastensuite met twee verdiepingen in het bijgebouw in de tuin biedt op de begane grond een woonkamer met comfortabele bank, tv, Nespresso apparaat, waterkoker, kleine oven, koelkastje, servies, een badkamer met douche, toilet en wastafel, bedlinnen/handdoeken, verwarming en een eigen terras. Er is geen kookgelegenheid. Op de eerste verdieping slaap je in een extra lange boxspring van 1,80 m x 2,20 m.

Er wordt lekkers neergezet waarmee je een ontbijt kunt maken op het moment dat het je het beste uitkomt. Geniet! In de buurt zijn veel opties voor afhaal, bezorg en supermarkten. Rose en Paul laten jullie graag hun favorieten weten.

Huisje
Het huisje met veel privacy, ligt op één van de mooiste wandel-, fiets-, motor- en vaarroutes van Nederland met een weids uitzicht op de Meijepolders. Er staan stadsfietsen voor jullie klaar (inclusief). In de directe omgeving kun je kayaks en een fluisterboot huren. Of je gaat heerlijk wandelen over het Meijepad en Lusthof De Haeck.

Voor prijzen en beschikbaarheid kan je bellen of whatsappen.

Tot ziens in De Meije!

In gemeente Bodegraven-Reeuwijk bevinden zich diverse gezellige restaurantjes.  In het centrum van Bodegraven en Reeuwijk-Brug zijn diverse speciaalzaken. Parkeren is overal gratis.
Ontdek onze gemeente en het Groene Hart op de fiets, wandelend of vanaf het water. In Bodegraven kun je op de trein stappen richting Leiden en Utrecht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de kaart

Contactgegevens

B&B Slapen op het Platteland
  • Meije 95
  • 2411 PL Bodegraven
  • 06 - 42504311
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk