Cheese Valley Arrangement

Ontdek de Cheese Valley met het Cheese Valley Arrangement! Een uniek dagje uit die in het teken staat van kaas… voor maar € 15,000 per persoon.
Kijk, leer en proef kaas in de Cheese Experience in het Kaaspakhuis in Woerden en fiets daarna door richting Bodegraven (je krijgt een routebeschrijving mee). Hier kun je de kiezen uit een bezoek aan Kaasboerderij de Graaf òf Het Kaasmuseum.

CHEESE EXPERIENCE | WOERDEN

Dit is dé plek waar alles op het gebied van kaas samenkomt. Beleef hier een heuse Cheese Experience: leren, kijken, proeven en meer! Nergens in Nederland kom je zo dichtbij de kaas als in het hypermoderne kaaspakhuis!

FIETSTOCHT RICHTING BODEGRAVEN

Na de rondleiding door de Cheese Experience krijg je een routebeschrijving en maak je een prachtige fietstocht richting Bodegraven en maak je de keuze voor je 2e bezoek. Kies je voor Kaasboerderij de Graaf òf Het Kaasmuseum?

KAASBOERDERIJ DE GRAAF

Benieuwd hoe het er op de kaasboerderij aan toe gaat? Met een bezoek aan Kaasboerderij De Graaf krijg je exclusief kijkje achter de schermen. Stel je brandende vragen aan de boer of boerin, neem een kijkje bij de dieren en meer.

KAASMUSEUM BODEGRAVEN

Bewonder oude gereedschappen en materialen die vroeger op de boerderij voor de kaasmakerij werden gebruikt. Naast de vaste opstelling worden in het museum ook wisselexposities gehouden.

Dit arrangement is te boeken via VVV Woerden | 0348-745492 | [email protected]

Dit arrangement is te boeken via VVV Woerden

Contactgegevens

Cheese Valley Arrangement
  • Emmakade 6a
  • 3441 AJ Woerden
  • 0348 - 745492
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk