Cheese Valley arrangement

Ontdek de Cheese Valley met het Cheese Valley arrangement! Een uniek dagje uit die in het teken staat van kaas… voor maar € 10,- per persoon.
Kijk, leer en proef kaas in de Cheese Experience in het Kaaspakhuis in Woerden en fiets daarna door richting Bodegraven (je krijgt een routebeschrijving mee). Hier kun je de kiezen uit een bezoek aan Kaasboerderij de Graaf òf Het Kaasmuseum.

CHEESE EXPERIENCE | WOERDEN

Dit is dé plek waar alles op het gebied van kaas samenkomt. Beleef hier een heuse Cheese Experience: leren, kijken, proeven en meer! Nergens in Nederland kom je zo dichtbij de kaas als in het hypermoderne kaaspakhuis!

 

FIETSTOCHT RICHTING BODEGRAVEN

Na de rondleiding door de Cheese Experience krijg je een routebeschrijving en maak je een prachtige fietstocht richting Bodegraven en maak je de keuze voor je 2e bezoek. Kies je voor Kaasboerderij de Graaf òf Het Kaasmuseum?

KAASBOERDERIJ DE GRAAF

Benieuwd hoe het er op de kaasboerderij aan toe gaat? Met een bezoek aan Kaasboerderij De Graaf krijg je exclusief kijkje achter de schermen. Stel je brandende vragen aan de boer of boerin, neem een kijkje bij de dieren en meer.

KAASMUSEUM BODEGRAVEN

Bewonder oude gereedschappen en materialen die vroeger op de boerderij voor de kaasmakerij werden gebruikt. Naast de vaste opstelling worden in het museum ook wisselexposities gehouden.

Dit arrangement is te boeken via VVV Woerden | 0348-745492 | info@vvvwoerden.nl

Dit arrangement is te boeken via VVV Woerden

Contactgegevens

Cheese Valley arrangement
  • Emmakade 6 a
  • 3441 AJ WOERDEN
  • 0348 - 745492
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk