Dorpswandeling Bodegraven met gids

Wil je meer weten over de geschiedenis van Bodegraven? Over kaas en de Romeinen? Dat kan tijdens de dorpswandeling door Bodegraven onder begeleiding van een gids van de Historische Kring Bodegraven. De gids toont de verborgen plekjes in Bodegraven en vertelt de leukste verhalen. De excursie kan worden uitgebreid met een bezoek aan het Kaasmuseum Bodegraven. Het is ook mogelijk de dorpswandeling op eigen gelegenheid (zonder gids) te wandelen en zo zelf Bodegraven te ontdekken.

  • Gids: Leendert Spijker | Historische Kring
  • Kosten: € 20,- per groep (dit dient betaald te worden bij start van de wandeling).
  • Maximale groepsgrootte: 8. Grotere groepen in overleg met de gids.
  • Duur: ca. 1 uur.
  • Locatie/startpunt: in verband met de maatregelen betreffende het Coronavirus is het startpunt in overleg met de gids.
  • Reserveren: via Leendert Spijker, Historische Kring, telefoonnummer 06 – 22 39 55 38

Op zondagen is het niet mogelijk deze wandeling onder begeleiding van de gids te lopen.

Route lopen zonder gids: klik hier

Op de kaart

Contactgegevens

Dorpswandeling Bodegraven met gids
  • Startpunt: Evertshuis, Bodegraven (Julianastraat 4)
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk