Gasterij Vergeer

Rijden tussen de weilanden, een weids uitzicht en prachtige boerderijen. Dat is het landschap op weg naar familiebedrijf Gasterij Vergeer. Deze mooie feestlocatie in Zuid Holland is gelegen in het dorpje Reeuwijk. Of je op zoek bent naar een feestlocatie voor een bruiloft, een jubileumfeest, een verjaardag of bedrijfsfeest, je bent hier aan het juiste adres. Met meer dan 45 jaar ervaring is het verzorgen van jouw perfecte dag hun nummer 1 prioriteit. Naast het verzorgen van feesten in de zaal helpen ze ook op locatie. Zoek je een leverancier voor hapjes, buffetten, high tea’s of het verzorgen van je complete feest? Gasterij Vergeer kan het leveren met hun cateringservice. Zowel particulier als voor je bedrijf.

Foto’s door: Jessica Jongman

 

 

Op de kaart

Contactgegevens

Gasterij Vergeer
  • Dorpsweg 32
  • 2811 KJ Reeuwijk
  • 0182 - 39 43 21
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk