Gasterij Vergeer

Rijden tussen de weilanden, een weids uitzicht en prachtige boerderijen. Dat is het landschap op weg naar familiebedrijf Gasterij Vergeer. Deze mooie feestlocatie in Zuid Holland is gelegen in het dorpje Reeuwijk-Dorp.

Dit bedrijf, al bijna 50 jaar in handen van familie Vergeer, verzorgt alle soorten feesten van A tot Z. Of je op zoek bent naar een feestlocatie voor een bruiloft, een jubileumfeest, een verjaardag of bedrijfsfeest, je bent hier aan het juiste adres.

Persoonlijk contact staat bij de familie Vergeer voorop om zo al jouw wensen goed te vertalen naar een prachtig feest met een gezellige sfeer, heerlijke hapjes, diners, buffetten en proeverijen.

Niet alleen kan je jouw feest organiseren bij Gasterij Vergeer maar je kan je hele bruiloftsdag plaats laten vinden. Als officiële trouwlocatie van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk kan je hier elkaar het JA-woord geven in de feestzaal of op de, op een steenworp afstand gelegen, buitenlocatie landgoed Vergeer. Trouwen midden tussen de weilanden en in de natuur!

Ook heeft Gasterij Vergeer een cateringservice en kunnen ze helpen bij alle evenementen.. Hapjes, high tea’s, buffetten, borrels en complete feesten, alles is te organiseren bij jou thuis of op het bedrijf.

Kijk voor meer informatie op hun website of stuur een e-mail.

Foto’s door: Jessica Jongman

 

Op de kaart

Contactgegevens

Gasterij Vergeer
  • Dorpsweg 32
  • 2811 KJ Reeuwijk
  • 0182 - 39 43 21
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk